| Maria8988 a întrebat:

Buna seara! Vreau să îmi iau Iphone XS. După părerea voastră, merită? Cam cât timp ține telefonul până se strică, deoarece nu vreau să îl schimb prea des și îmi place modelul acesta.

4 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Mai pune puțin și ia-ți măcar un XR

| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita, mult prea scump pentru aceleasi functii si beneficii ca si samsungul, care-i mult mai ieftin.

| MateoXXL a răspuns:

Dacă vrei și îți și place acest model este Okay. Dar ia in considerare și dezavantajele: Bateria sa este mai slabă comparativ cu modelele mai noi. Dacă îl cumperi second-hand, bateria ar putea fi uzată, iar înlocuirea acesteia costă. Camera: este bună, dar nu la nivelul modelelor mai noi (lipsesc funcții precum Night Mode). Hardware-ul poate rezista 4-5 ani, dar depinde de întreținere. XS este un model 2018. Verifică procentajul sănătății bateriei (Battery Health), care ar trebui să fie peste 85%. Încearcă să eviți expunerea telefonului la temperaturi extreme și să-l menții la un nivel de încărcare optim.Asigură-te că telefonul este mereu actualizat la cea mai recentă versiune de iOS pentru a beneficia de cele mai bune performanțe și securitate. Dacă îți place iPhone XS și ești dispusă să investești în înlocuirea bateriei după câțiva ani), atunci merită să-l achiziționezi.

| mastadont a răspuns:

Nu recomand, acest model nu mai primește updateuri la cele mai noi versiuni de IOS. Asta înseamnă că în 2 3 ani nu o să mai meargă nimic pe el deci nu e o investiție bună în acest moment. În rest telefoanele sunt excelente, am un XR de vreo 4 ani și încă merge ca nou, dar va trebui să-l schimb în curând.