Eu ti-as recomanda j7, https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_(2016)-7870.php
plus ca e important sa te uiti la memorie, la autonomie, durata bateriei, ce sistem are si ce suporta(Android, cualcomm etc), as spune ca e important si core-ul sau core-urirle pe care le are pentru ca asta asigura o viteza mai buna a telefonului, asa ca eu ti-as recomanda acesta j7-le.
Sper ca te-am ajutat :)
Ia convinge-i pe parintii tai sa incerce sa-ti ia mai bine un Xiaomi Mi A1.
Ala are camera duala foarte buna ce poate filma 4K, se misca mai bine decat toate cele 3 Samsung-uri, si e din aluminiu ceea ce inseamna ca nu e magnet de amprente.
In testele de performanta se misca mai bine decat toate cele 3 Samsung-uri, deoarece foloseste un chipset mai nou, Snapdragon 625, si va primi in decembrie update la cel mai nou Android (8.0 Oreo). De asemenea, Androidul este curat, de la Google, ceea ce inseamna ca nu are nimic pe el si poti sa-l customizezi cum vrei tu.
Si bateria e destul de buna, comparabila cu a lui A5 2016.
Pretul e de 1000 de lei.
Daca nu, poti sa te uiti si la Allview X4 Soul Style (din nou, superior din toate punctele de vedere celor 3 Samsunguri) cu camera de selfie de 16MP si performante peste cele ale lui J7 2017, sau la Moto G5 Plus care e cam la fel de performant ca Mi A1 dar nu are camera duala si nu face poze extraordinare pe fata. Are insa aceleasi performante si Android ca Xiaomi Mi A1.
Concluzie: Uita de Samsunguri. Ia Xiaomi Mi A1, Allview X4 Soul Style sau Lenovo Moto G5 Plus.
As alege J7. E indeajuns sa te uiti la caracteristici, sa compari si de asemenea fiind in 2016 e o versiune mai buna decat j5. j5 si a5 sunt comparabile preferand a 5 dar aleg j7.
Anonim9118 întreabă: