Uite aici un tutorial ...ial-video/
Mai in josul paginii este si videoclip pentru ai face backup la aplicatii/contacte/SMS-uri/etc. in PC.
Buna Alexandra cu ocazia asta iti multumesc pentru acceptarea cererii
Eu iti recomand my phone explorer, nu stiu cum e airdroid asta, abia acum aud de el sau poti folosi superbackup si bifezi ori sa salveze pe gmail ori in google drive pe site-ul google dupa ce bineinteles s-a copiat pe card ul intern sau extern
Sper ca am putut sa te ajut cu ceva
Sa ai o zi frumoasa
Marius
Cu placere. Cu airdroid ma conectez la telefon de pe pc. Pot sa iau mesajele dar e cam greu pentru ca nu le ppt vedea pe toate si trebuie mereu sa dau sa imi arate mai mult. E greu sa faci asta cand ai 5000 de mesaje ) Tu folosesti sau ai folosit programele acelea? Ai ideea daca pot selecta toate mesajele odata?
5000 mesaje? Dar ce faci cu 5000 mesaje de la sunt?
Vezi poate merge cu my phone explorer scrie pe google si descarca de pe fj soft
Sunt mesajele cu iubitul meu Doar acelea ma intereseaza sa le salvez. O sa incerc. Multumesc.
Buna dimineata
Cu placere Alexandra wow dar faci colectie de mesaje? Daca e din astea cu ce faci, pe unde umbli etc n-are rost sa le salvezi
Am incercat si eu airdroid si este interesant multumesc de pont
E fain ca sa zic asa ca poti accesa datele direct online e interesant soft-ul
Sper ca te-am putut ajuta
Sa ai o zi buna
Marius
Nu, nu sunt genul ala de mesaje banale Da, si mie imi place mult airdrod. E tare ca poti scrie mesaje. O sa incerc programul de care spuneai. Mersi.
Si cu my phone explorer poti scrie dar nu are interfata online ca airdroid
Insa sa zicem ca ti s-a spart display-ul la telefon/tableta pe android ba chiar merge pentru Sony Ericsson pentru mai toate modelele de telefoane vechi si pana acum si poti controla telefonul conectat la Pc/laptop pe cand pe airdroid nu merge
Se pare ca nu exista nimic perfect pe lumea asta fara sa aiba macar un dezavanta
Doruttza întreabă:
Anonimul205 întreabă: