Depinde cum arata ciobitura.
In unele zone se poate crapa de la montaj incorect sau materiale de proasta calitate, dar numai in colturi sau zone presate de carcasa.
Banuiesc ca totusi ceva l-a atins.
Recomand husa de silicon si folie de sticla, pe viitor.
Este foarte aproape de colt și e o ciobituea mica de parca a fost lovit de un mic colt sau a căzut pe o pietricica dar repet, nu a căzut și nu s-a lovit de nimic, oricum dacă ar fi căzut nu s ar fi spart în felul asta, adică o ciobitura asa mica și într un asemenea loc. Abia ce mi l-am reparat și am stat 2 luni ca să strâng banii respectivi, nu vreau sa le cer părinților pentru prostia celor care mi l-au făcut. Am explicat, chiar nu avea unde și când sa se lovească din moment ce eu acum am stat pe el, peste 5 minute l-am lăsat pe banca absolut imlecabil și într-o ora l-am luat din același loc doar ca ciobit, nu are sens, mi-am întrebat și colega de banca dacă sigur era ok înainte să-l las pe banca și a zis ca da, asa și este dar am i trebat-o ca să fiu sigura 100%, am și stat în banca deci nu avea cine sa vina și sa mi-l lovească sau ceva. deci singurul motiv este cel cu montarea sau materialul prost, nu? O sa vad ce pot face și dacă nu... Sunt terminata
Pentru asta este indicat sa mergi la serice autorizat și nu toți no name de la service-ul de pe colț.
Nu e "no name" e un gsm cu cele mai multe și cele mai bune recenzii, am și menționat faptul ca am cautat un gsm care sa aibă recenzii multe și bune asa ca pe acesta l am ales