| Dariakusss a întrebat:

Bună, sunt plina de nervi și foarte dezamăgită de aceasta situație de rahat.

Luni m-am dus să-mi iau telefonul de la gsm pentru ca avea display-ul spart, îmi apăreau doar dungi pe ecran etc, toate bune și frumoase(de când l-am luat) pana azi, m-am dus frumos la scoala, am vorbit la telefon etc, și la prima ora mi-am folosit telefonul doar pentru tema(doar stătea pe banca), bun, în pauza m-am mutat în alta banca și am mai stat puțin pe telefon după care l-am lăsat pe banca și am stat la bârfe toată pauza cu colegele, începe ora, telefonul fiind în același loc și tot timpul LA MINE, LÂNGĂ Mine și am avut grija de telefonul ala mai mult decât de mine. Vine iar pauza și când ma uit la telefon îmi pică față efectiv, era ciobit jos, aproape de coltul din dreapta în condițiile în care eu am stat pe el și era perfect ok dupa care a stat nemișcat efectiv o ora, la cât de socata eram am și strigat tare ceva urat uitând ca e profesoara. Ca să va dați și voi seama cât de socata eram. O colega mi-a zis ca a pocnit ecranul pentru ca nu a fost pus bine, e posibil asa ceva? Altceva nu îmi explic, a fost doar lângă mine și la începutul orei era clean, nu avea nici o zgârietura și nu avea cine sa-l ia. Am ajuns acasă i-am zis tatălui sa sune la firma și bărbatul de la telefon a zis ca cică l-am scăpat și nu vreau sa recunosc și tata chiar îl crede ba chiar a analizat telefonul și a zis de doua ori l-am scăpat. Problema e ca de la mica ciobire s-a făcut o mica gaurica și liniile de la ciobitura s-au alungit tot mai sus, ce pot sa fac? Jur ca nu l-am scapat și nu avea ce sa pățească, repet, tot timpul a fost lângă mine și o ora a fost nemișcat, iar înainte de asta am verificat și nu avea nimic

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde cum arata ciobitura.
In unele zone se poate crapa de la montaj incorect sau materiale de proasta calitate, dar numai in colturi sau zone presate de carcasa.
Banuiesc ca totusi ceva l-a atins.
Recomand husa de silicon si folie de sticla, pe viitor.

| Dariakusss explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Este foarte aproape de colt și e o ciobituea mica de parca a fost lovit de un mic colt sau a căzut pe o pietricica dar repet, nu a căzut și nu s-a lovit de nimic, oricum dacă ar fi căzut nu s ar fi spart în felul asta, adică o ciobitura asa mica și într un asemenea loc. Abia ce mi l-am reparat și am stat 2 luni ca să strâng banii respectivi, nu vreau sa le cer părinților pentru prostia celor care mi l-au făcut. Am explicat, chiar nu avea unde și când sa se lovească din moment ce eu acum am stat pe el, peste 5 minute l-am lăsat pe banca absolut imlecabil și într-o ora l-am luat din același loc doar ca ciobit, nu are sens, mi-am întrebat și colega de banca dacă sigur era ok înainte să-l las pe banca și a zis ca da, asa și este dar am i trebat-o ca să fiu sigura 100%, am și stat în banca deci nu avea cine sa vina și sa mi-l lovească sau ceva. deci singurul motiv este cel cu montarea sau materialul prost, nu? O sa vad ce pot face și dacă nu... Sunt terminata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru asta este indicat sa mergi la serice autorizat și nu toți no name de la service-ul de pe colț.

| Dariakusss explică (pentru anonim_4396):

Nu e "no name" e un gsm cu cele mai multe și cele mai bune recenzii, am și menționat faptul ca am cautat un gsm care sa aibă recenzii multe și bune asa ca pe acesta l am ales