| Mircel_David_1998 a întrebat:

Acum 3 luni mi-am cumparat un S8 si mi-a scapat si pe spate am o crapatura pe spate
Intrebarea estebig grinaca aș vrea sa-l duc la garantie pentru pentru verificarea mufei de incarcare mi-l va primi sau nu?

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

De primit da..il primește.
Insa tot ceea ce ei considera ca e din vina ta, adica a faptului ca ai spart telefonul, nu e acoperit de garanție.

| Evolution a răspuns:

Ce legatura are mufa de incarcare si crapatura de pe spate? S-a crapat doar spatele sau ai si problema cu mufa de incarcare din cauza ca l-ai scapat?
In ambele cazuri, daca ai garantie standard, nu ti-l repara ca l-ai scapat tu. Sunt anumite garantii suplimentare (cei de la altex de exemplu) unde platesti mai mult cand iti iei telefonul si iti acopera si anumite daune facute de tine in acest caz.

| Bogdan70001 a răspuns:

Nasol ca l-ai stricat asa repede...revenind la intrebarea ta...ce sa zic ti-l primeste, dar nu cred ca o sa-l i-a la verificat foarte atent si daca ai chiar si vreo mica zgarietura in zona mufei ti-l vor da inapoi chiar daca nu are legatura cu lovitura respectiva pentru ca na..se folosesc de orice in avantajul lor, iar faptul ca tu ai spatele lovit este un mare avantaj pentru ei sa ti-l dea inapoi, DAR daca zona respectiva (a mufei) este in perfecta stare ar trebui sa ti-l faca. Funda?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Dar cred ca o sa-l*