Eu am net prin cablu......si daca flosesc skype des se adauga o suma la factura?
Nu, ai net cat vrei.
Chiar daca eu am net prin intermediul telefonului?
Daca ai prin telefon s-ar putea sa platesi o gramada.
Nu, nu se adauga nici o suma.
Nu se adauga ma nimica, poti sa vorbesti pe el incontinuu, ca tot atata iti vine factura,
Ma de ex eu am net prin wireless si imi vine factura pe luna 60 si ceva de lei si consum la net ca spartu.Ce nu intelegi nu conteaza cat consumi.
Ce sa nu fie adevarat?
Nu e adevarat ca platesti mult daca ai prin telefon.Eu am skype pe telefon si nu platesc netul, de fapt il platesc dar e inclus in abonament.Adica am 2500 MB si imi ia din ei cat timp stau eu skype, pe facebook.E normal sa te coste cativa MB acolo, dar daca stai cu nemiluita ppe skype sau net si depasesti MB o sa iti faca cost. Daca ai Wi*Fi nu platesti cand intri cu telefonul.
Cu nemiluita adica? cam cate ore?
Nu stiu ce sa zic, foarte multe ore...pe secunta iti ia din Mb cam 0, 062..asta fiind la telefon
Nu e adevarata faza cu platitul suplimentar al internetului. insa daca vrei sa vorbesti prin skype cu telefoane, trebuie sa ai un fel de euro/bani skype.
dar daca vrei doar sa faci videochat cu prietenii de la pc la pc nu o sa te coste nimic.
Ma deci vreau sa lamuresc ceva nu mai inteleg nimic eu am o retea la internet de tip VoIP si eu vreau sa vorbesc cu prietenii de la pc la pc asta ma costa suplimentar?
NU
Nu platesti nimic in plus daca folosesti internetul prin cablu (asa cum ai tu), dar consuma mega de trafic daca folosesti internetul de pe telefonul mobil
Nikiboss1234 întreabă: