| Roxette1999 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru! Acum 2 zile tatal meu s-a suparat pe mine ca am vorbit prea mult la telefon. Mi-a luat telefonul si mi l-a aruncat intr-o galeata cu apa. Eu l.am luat imediat ce l-a aruncat si merge foarte bine pana acum, numai ca mama mi-a zis ca sunt sanse sa rugineasca si sa numai mearga. Telefonul este IPhone 4. Vreau parerea voastra, o sa mearga incontinuare la fel de bine sau o sa se strice?

Răspuns Câştigător
| Alexiss25 a răspuns:

Uita-te la baterie, in interior.Vezi daca e umflata. Daca da, schimb-o.Si mai uita-te si la celelalte. Daca vrei du-te la reparatii.Intreaba-i daca totul e ok.
Funda?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vezi daca are apa in el si in primul rand bateria daca nu s-a umflat.Dar ce hapsan de tata ai de ti-a aruncat telul in apa? Era treaz?

| manablitz a răspuns:

Ca sa se usuce bine in interior poti pune niste orez intr-un bol si la lasi telefonul acolo o zi doua.

| Roxette1999 explică (pentru darrio2007):

Cat am putut sa rad la raspunsul tau laughing)).

| Roxette1999 explică (pentru manablitz):

O sa incerc... Dar nu cred ca are apa in el.

| Roxette1999 explică (pentru Alexiss25):

Nu pot sa ma uit la baterie pentru ca e in interior si si nu pot sa-l deschid, decat sa ma duc la reparatii si sa se uite in el oricum multumesc mult!

| darrio2007 a răspuns (pentru Roxette1999):

Cred ca asa a si fost.Ca nu mi-a dat replica.Deocamdata.

| manablitz a răspuns:

Eu asa stiu ca se procedeaza cand iti cade telefonul in apa laughing deoarece orezul absoarbe apa deci...