| mirupet a întrebat:

TPU! Am o intrebare pentru cei care se pricep la telefoane sau detin unul dintre telefoanele HTC One sau HTC Butterfly. Se simte diferenta de procesor si durata bateriei? Orice informatie in legatura cu cele doua este de mare folos! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Buna!
Eu spun ca se simte. Nu am umblat niciodata cu un HTC Butterfly, dar cred ca am o parere destul de clara.
Eu as alege CU SIGURANTA (As sublinia dar nu am cum) HTC One.
Este super tare telefonul.

Avantaje Butterfly:
Ecran (5" vs 4.7")
Posibilitatea de a-ti pune SD Card
..Astea sunt avantajele lui HTC Butterfly pe langa HTC ONE. Nu iti spune ceva? happy

Avantaje Htc One :
Dimensiuni (Este relativ mai ingust, ceea ce il face mai usor de umblat ONE-handed)
Subtire (Desi ''pe hartie'' este cu 0.2mm mai gros, pentru a-l face si mai usor de tinut intr-o singura mana, spatele este rotunjit ( arena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/HTC-one/gal/gsmarena_011.jpg&idPhone=5313 ). La margini are doar 4mm, deci se simte mult mai subtire)
Memorie interna (32/64GB vs 16GB)
WLAN ac/a/b/g/n (+ac)
CPU (QuadCore 1.7 vs QuadCore 1.5)
Baterie
Design
Sunet (Speakerele Frontale ce creeaza un sunet stereo de poveste)
Senzatie foarte tare de a-l tine in mana (Este aluminiu, nu ..plastic, ca restul telefoanelor)

La camera nu m-am bagat, acolo decizi tu!

Bateria normal ca face o diferenta. Nu numai ca este mai mare in HTC One, dar acesta are si ecranul mai mic decat Butterfly! Si 0. 2Ghz de procesor in plus creeaza o mica diferenta, dar nu incat sa contrabalanseze diferenta ecranelor)

Deci e simplu. vrei sa iti iei Butterfly doar pentru inca 0.3" la ecran in plus? Nu are sens..Nu o sa spui vreodata ca hmm...4.7" este prea mic. este de jucarie. Vreau sa tin in buzunar un televizor de 40"!
Pentru prima data, HTC a facut un telefon care sa fie chiar CEL PUTIN de acelasi nivel cu Galaxy "S"x!

Succes!

| mirupet explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Multumesc foarte mult! Cred ca avem un posesor de HTC One happy printre noi. Pe partea de design, cred ca in 2-3 ani va mai aparea un telefon cu un astect mai "luxos" decat HTC One!

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru mirupet):

Cu mare placere happy
Banuiesc ca o sa apara la un moment dat unul si mai frumos, dar..iti iei telefon acum sau peste 2-3 ani?winking
Oricum la acest moment telefon mai tare decat HTC One...nu prea!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu toată "neexperiența" pe care o am, îți pot spune că bateria se consumă în funcție de utilizarea telefonului.
Pa, pa.

| mirupet explică (pentru Legiuitoarea):

Atunci permite-mi sa reformulez. Exista o diferenta intre bateria de 2020 mAh a telefonului HTC Butterfly si ce de 2300 mAh a HTC One-ului?