Buna!
Eu spun ca se simte. Nu am umblat niciodata cu un HTC Butterfly, dar cred ca am o parere destul de clara.
Eu as alege CU SIGURANTA (As sublinia dar nu am cum) HTC One.
Este super tare telefonul.
Avantaje Butterfly:
Ecran (5" vs 4.7")
Posibilitatea de a-ti pune SD Card
..Astea sunt avantajele lui HTC Butterfly pe langa HTC ONE. Nu iti spune ceva?
Avantaje Htc One :
Dimensiuni (Este relativ mai ingust, ceea ce il face mai usor de umblat ONE-handed)
Subtire (Desi ''pe hartie'' este cu 0.2mm mai gros, pentru a-l face si mai usor de tinut intr-o singura mana, spatele este rotunjit ( arena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/HTC-one/gal/gsmarena_011.jpg&idPhone=5313 ). La margini are doar 4mm, deci se simte mult mai subtire)
Memorie interna (32/64GB vs 16GB)
WLAN ac/a/b/g/n (+ac)
CPU (QuadCore 1.7 vs QuadCore 1.5)
Baterie
Design
Sunet (Speakerele Frontale ce creeaza un sunet stereo de poveste)
Senzatie foarte tare de a-l tine in mana (Este aluminiu, nu ..plastic, ca restul telefoanelor)
La camera nu m-am bagat, acolo decizi tu!
Bateria normal ca face o diferenta. Nu numai ca este mai mare in HTC One, dar acesta are si ecranul mai mic decat Butterfly! Si 0. 2Ghz de procesor in plus creeaza o mica diferenta, dar nu incat sa contrabalanseze diferenta ecranelor)
Deci e simplu. vrei sa iti iei Butterfly doar pentru inca 0.3" la ecran in plus? Nu are sens..Nu o sa spui vreodata ca hmm...4.7" este prea mic. este de jucarie. Vreau sa tin in buzunar un televizor de 40"!
Pentru prima data, HTC a facut un telefon care sa fie chiar CEL PUTIN de acelasi nivel cu Galaxy "S"x!
Succes!
Bună.
Cu toată "neexperiența" pe care o am, îți pot spune că bateria se consumă în funcție de utilizarea telefonului.
Pa, pa.
Atunci permite-mi sa reformulez. Exista o diferenta intre bateria de 2020 mAh a telefonului HTC Butterfly si ce de 2300 mAh a HTC One-ului?
Multumesc foarte mult! Cred ca avem un posesor de HTC One printre noi. Pe partea de design, cred ca in 2-3 ani va mai aparea un telefon cu un astect mai "luxos" decat HTC One!
Cu mare placere
Banuiesc ca o sa apara la un moment dat unul si mai frumos, dar..iti iei telefon acum sau peste 2-3 ani?
Oricum la acest moment telefon mai tare decat HTC One...nu prea!
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: