| robertmarius788 a întrebat:

Am si eu "problema" cu display-ul telefonului (ip5s) ca aplic o presiune mai mare apar acele "valuri" atat in parte de jos a ecranului cat si pe mijloc, " valurile" se vad foarte putin. Am citit si pe alte site-uri ca ar fi de la folie de sticla (cei drept este este una ieftina) Sa fie de la folie sau de la calitatea proasta a materialelor display-ului? sau? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Surtulecs a răspuns:

Buna! Ceva asemanator am patit si eu cu un ZTE prin 2013, avea sticla destul de buna si bine pusa insa valurile de care vorbesti le-am avut si eu pe mijloc. De asemenea credeam ca e de la folia de sticla insa s-a dovedit ca era de la display, fiind o greseala din fabrica. Am avut noroc ca mai aveam inca garantie si l-am putut returna la sediu spre reparare. Asa ca puteti sa va duceti la un gsm cu personal experimentat, pentru a va da diagnosticul. Asa e cand vrei cerintele de pe cutie sa fie compatibile cu telefonul, insa mai exista si mici defectiuni, fie din dabrica fie aparute de-al lungul timpului.

Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| xSega a răspuns:

Calitatea proasta a materialelor, am și eu iPhone 5s și se vede ce prost făcut este și ce calitate proasta in construcție are, ce-i drept nu am probleme cu ecranul și am folie de sticla

| robertmarius788 explică (pentru xSega):

Multumesc!