| darkstyle99 a întrebat:

Buna TPU
Am un abonament la Vodafone care imi expira in 2 luni, intrebarea mea este daca mai pot incarca cartela dupa aceea
Funda

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Anunti cu 30 zile inainte ca vrei sa renunti la abonament. Renuntarea la abonament este "gratuita" la termen si daca n-ai luat nimic de la ei (telefon sau altceva). Nu te lua dupa cei ce nu stiu legile. Citeste aici: http://bit.ly/2PAtYJP E un site cu raspunsuri juridice. Atentie! Trebuie sa le spui ca vrei sa pastrezi numarul. Daca nu le spui iti blocheaza cartela de tot. Vor incerca sa te convinga dar nu te pot obliga sa pastrezi abonamentul. Dupa expirarea termenului vei plati doar convorbirile pe luna anterioara (care nu au fost platite). Abonamentul nu-l mai platesti ca ala se plateste in avans si l-ai platit pe factura din luna anterioara. Daca nu ai facut depasiri de abonament nu trebuie sa mai platesti nimic. Daca ai probleme te poti adresa ANPC: http://bit.ly/2PzXWxF Au si telefon scurt si formular on line.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există două posibilități:
1. Renunți la abonament > plătești contravaloarea unei cartele, păstrezi numărul actual
2. Renunți la abonament, renunți la număr și achiziționezi o cartelă nouă, pe care o încarci cu o extra-opțiune.

| GdX a răspuns:

Iti expira perioada contractuala nu abonamentul, dar in continuare vei ramane cu acelasi abonament pe care il poti schimba cand doresti sau poti renunta la el printr-o cerere in orice magazin sau reprezentant Vodafone. Or sa inceapa ei sa te sune pentru a ti-l prelungi cu fel si fel de oferte.

| darkstyle99 explică (pentru GdX):

Abonamentul este pe numele altcuiva si eu nu mai tin legatura cu acea persoana

| darkstyle99 explică (pentru Salontanul):

Nu pot face nimic deoarece abonamentul este pe numele altcuiva si eu nu mai tin legatura cu acea persoana

| GdX a răspuns (pentru darkstyle99):

Vorbesti cu acea persoana sa ti-l modifice. Sau pur si simplu renunti la el si iti faci singur un alt abonament. Ii spui persoanei respective ca nu mai platesti abonamentul sa se duca sa il inchida.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru darkstyle99):

Asta e! Singura solutie: nu-l mai platesti si-ti iei alta cartela.