| TeyMar a întrebat:

Buna TPU.Am un Samsung Galaxy Y GT-S5360 si cand conectez cablul USB in pc si in telefon nu pot lua decat fisierele de pe telefon in pc.Imtrebarea mea este:cum sa pot descarca de exemplu melodii in pc in telefon? Raspunsul cel mai bun primeste FUNDA!

4 răspunsuri:
| GFStep a răspuns:

Poti doar sa descarci fisiere in pc si sa le muti in telefon, sanatate.

| Andr3y007 a răspuns:

Trebuie sa descarci fisiere in pc si sa le iei in telefon

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

N-am înţeles exact ce vrei să spui, dar bănuiesc că vrei să copiezi muzică din telefon pe Pc ( sau invers? )...

După ce ai conectat telefonul la Pc cu cablul usb, deschizi "My computer" şi acolo vei găsi telefonul sub formă de memorie externă ( detaşabilă, ca un flash usb ), dai click pe el şi intri în memoria lui ( acolo putând naviga între diverse ), intri în folderul cu muzică de pe telefon, selectezi melodiile pe care le vrei apoi dai copy şi mergi în Pc/muzica mea ( ori alt folder în care vrei să copiezi muzică ) şi acolo dai paste.

Dacă vrei să copiezi de pe Pc în telefon, atunci faci "operaţia" în sens invers : întâi intri în Pc/Muzică şi dai copy la melodiile dorite, apoi intri în telefon şi selectezi cardul de memorie/folderul cu muzică şi dai paste.

Sau poţi folosi/instala Samsung Kies, îl poţi descărca de la linkul :
http://www.samsung.com/hk_en/support/usefulsoftware/KIES/JSP

| TeyMar explică (pentru bursuc001):

Auzi mi-a mers dar mi-a bagat melodia in ''fisierele mele''si eu as vrea sa imi apara la melodii pentru ca la ''fisierele mele'' nu pot sa o setez ca sonerie.