Da ti-l vada, stingi telefonul si cand il aprinzi tii apasat vol jos, butonul din centrul si ala de deschis si ar trebui sa-ti apara Downloading pe ecran si sa-ti apara si in odin ca este conectat.
Daca ii dai reboot system now tot in clockworkmod iti intra? Daca tot asa face descarca asta http://www.mediafire.com/download/o2xl0ai04coh95m/signed_Katik_s6310a.zip (sa nu-l dezarhivezi il pui pe cardul de memorie de la telefon daca poti) ii dai install zip from sdcard il lasi sa le instaleze si pe urma ii dai ameble wipe data si wipe cache. Pentru a naviga in meniul ala folosesti tastele de volum pentru in sus si jos si tasta de inchidere si deschidere ecran pentru OK. Daca nu reusesti mai stiu inca o metoda dar la aia iti trebuie cablu de date, un program odin si trebuie sa stii sa bagi telefonul in download mode, atunci cand iti apara pe ecran downloading.
Am facut cum ai zis cu zip si a instalat ceva am dat pe wipe-uri iar apoy reboot. Nu a functionat
Am cablu de date si odin3 v3.04.
Da cablu de date il bag in pc si in tel si nu il citeste (nu imi apare in pc memoria telefonului), cardul la citit ca l-am bagat intr-un stic.
Daca nu reusesc nici cu odin am de gand sa il duc la cineva sa il repare si nu stiu cam cat m-ar costa si ce piese ii trebuie inlocuite.
iuliusnedelcu întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: