| IuLLyaa02 a întrebat:

as dori sa imi cumpar Samsung Galaxy S3 mini nou si m-ar interesa daca as vrea sa il dau la schimb pe un iphone 4 sau 4s de 8gb sau 16 gb cam ce diferenta de bani ar trebui sa mai dau ca sa il iau happy

3 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, nu înţeleg un lucru vrei s3 să ţi-l iei apoi să-l dai pe iphone păi de ce nu îţi iei direct iphone, între timp preţurile scad şi curând s3 mini ajunge la 8 milioane iar iphone 4 neverlocked de vreo 16 gb este 10 milioane depinde şi de starea sa, aşa că ia-ţi mai bine iphone 4 nu 4s ascultă-mă pe mine şi nu o să regreţi decât s3 la care pretul scade, asta este avantajul iphon-ului că se ţine preţul la el.
O seară bună!

| IuLLyaa02 explică (pentru Brâncuşi):

Nu vrea tata sa imi iau iphone 4 pentru ca am mai avut unu si a sfarsit tragic si imi aduce saptamana viitoare cineva galaxy s 3 mini si vroiam sa il dau si sa dau si diferenta pentru un iphone 4.

| Brâncuşi a răspuns (pentru IuLLyaa02):

Aşa sună altfel, deci ar fi o alegere bună dar ai grijă la fake că nu e de jucat cu aşa ceva la mâna a 2-a te ajunge în jur de 11 milioane unu ţiplă de vreo 16 gb, cred că îţi ajunge aţat dacă nu ia-ţi de 8 gb.
Sper să te descurci şi încă o dată ai grijă la replici.