-am eu a4you si l-am luat de pe eMAG cand era 280 ron..acum nu stiu daca o fi mai ieftin.
-nu se incalzeste nicaieri
-telefonul e foarte bun
-detalii despre el gasesti peste tot
-exista si update la soft in caz ca nu il are pe ultimul instalat
-se aude un pic mai incet dar se aude clar, touch-ul e superb [nu trebuie sa apesi pe ecran ca la altele]
-pozele afara la lumina soarelui ies perfecte [in casa sau undeva mai fara lumina ies un pic neclare]
-eu unul nu sunt prea pasionat de telefoane, nu pera vb la tel, nu ma joc, dar ascult muzica seara la culcare si ma tine bateria 4/5 zile...
-am jucat si cateva jocuri si se misca klumea [jocuri cu masini, impuscaturi etc]
calitate pret e belea
Toate telefoanele se incalzesc în spate.
Poate merge bine depinde de ram şi de ce vrei sa folosesti. Dacă vrei pentru jocurile nu recomand ca nu o sa ţină cinel ştie ce jocuri.Dar dacă e asa pentru un fb şi din astea merge.
Allview a4you e praf. acum doua luni l-am schimbat e o porcarie de telefon orinar... ia-ti un Allview P6 life... merge super zici ca e iphone
Baiatul cred ca doreste telefon mai ieftin- el sa rezumat la cv sub 300ron si tu ii dai de 600ron.
la 600 ron mai bine isi ia Samsung http://profitshare.ro/l/1173613
Eu am ALLVIEW, si iti pot spune ca merg destul de bine, o am de 2 luni, rezista, desi am avut un nefericit incident ca intr-o zi sa-mi cada din mana si nu s-a intamplat nimic, plus ca are 2 folii de protectie, una care o poti lua, iar cealalta ramane ca si cum ar fi ecranul, folia se zgarie evident, dar cand am luat putin folia ecranul era exact cum l-am cumparat, se cam blocheaza putin la jocuri cei drept dar nu foarte mult. Eu sunt de parere ca se merita, am un coleg care are alta marca a scapat-o intr-o zi pe jos si s-a facut praf, si a mea care a cazut pe ciment nu a patit nimic! Adica, trage si tu concluziile!;-)
Si inca ceva, tableta mea nu se incalzeste! Nu stiu tine ti-a spus asta, dar nu este adevarat! Bateria la mine tine 4 zile, si ma si joc, si ascult muzica in fiecare zi pe ea si bateria este foarte buna!
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: