| edystyle234 a întrebat:

Buna TPU as vrea sa rezolv lagu la telefon (sa-l reduc) am Orange Zali versiune 4.1.1 si am instalat mii de aplicati dar mai rau am facut, peste tot am vazut acest ROOT si nu as vrea sa il fac pentru ca am garantie la telefon si risc al pierde. Daca stiti niste pasi pentru a reduce lagu va rog sa ma ajutati big grin

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

LAG-ul, dragul meu.
Poți pentru început să scoți toate acele aplicații.
A doua metodă este să dai resetare telefonului (atenție, salvează tot ce e important pentru tine pe alt dispozitiv mai întâi)
A treia metodă ar fi să ai instalată o aplicație care să aibă grijă de telefonul tău. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, așa că mare diferență nu vei vedea.
Orange Zali e un telefon slab și trebuie să te împaci cu ideea. Nu instala multe aplicații pe el și mai ales, nu aplicații care rulează în fundal. Metoda cea mai bună e prevenția.

1 răspuns:
| edystyle234 explică (pentru valentingb):

As vrea sa stiu de ce a inceput sa imi spuna ca am spatiu de stocare insuficent cand eu am doar un ativirus. Dar daca iau dupa pagazin play imi merge iar daca iau (de exemplu:minecraft) de pe alte retele de jocuri imi spune spatiu insuficent?