| aaaaa_8179 a întrebat:

cine imi da cel mai bun pret la telefonul Nokia lumia 800? ( pot sa fie si reduceri, primotii)

11 răspunsuri:
| Diavolcata a răspuns:

838,85 RON - 1.529 RON
Succes!

| BoGhDaN a răspuns:

Ce inseamna "primotii"? Serios ar trebui sa se inventeze permis pentru respirat aerul.

| aaaaa_8179 explică (pentru Diavolcata):

Pe okazii e 750 laughing

| Ycu a răspuns (pentru aaaaa_8179):

Da man dar depinde daca ti-l iei de pe okazii, de unde ai garantie? De la contrabandisti?

| aaaaa_8179 explică (pentru Ycu):

Daca telefoanele's noi, cu garatie de livrare, garantie 24 luni, si factura, ambalate, sigilate, ce ai mai vrea?

| Ycu a răspuns (pentru aaaaa_8179):

Eu personal nu am incredere in okazii, acum eu doar ti-am zis, mai dai un milion in plus dar stai linistit, no? Decat sa il cumperi cu 100 de ron mai putin si sa te trezesti ca se blocheaza si pe urma alergi cu el in stanga si dreapta sa gasesti cine se ocupa de garantie...e doar parerea mea poate e gresita happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Costin_Gheorghe_1991 a răspuns:

Mai bine astepti sa expire abonamentul tau si sa il iei la promotie de la magaazin sau daca esti pe credit asteapta sa expire abonamentul la unul dintre parinti sau unuia dintre bunici.(Sigur bunicii nu o sa fie interesanti de un telefon nou )

| maryusmono a răspuns:

Sa nu iti iei de pe okazii pentru ca risti sa iei teapa. Nu sunt la curent cu preturile pentru acest telefon, totusi ti-am gasit cu 980 ron aici: http://bit.ly/16yenQW