Incearca sa folosesti multe hashtag-uri, te ajuta sa fii "descoperit" de mai multe persoana, dar asta inseamna ca nu trebuie sa ai profilul privat.
Poti face atâția urmaritori cate cereri ai, logic.
Dacă ai postari interesante si urmaritori mulți, strângi si like uri
Buna! Nu nu sunt prea mari sanse sa faci urmaritori in acest fel, doar daca oamenilor li se par interesante descrierea si poza de profil. In general oamenii vor sa vada continutul contului iar daca le place dau follow. Likeuri strangi daca ai poze frumoase, de calitate si daca folosesti hashtaguri plus daca etichetezi alte conturi dar doar in cazul in care stii ca acele conturi se potrivesc continutului pe care il postezi tu. De exemplu la poze din natura poti face lucrul acesta, existind multe conturi pe care le poti eticheta in pozele tale.
Bună nu este deloc recomandat să îl ții pe privat din contra în funcție de ceea ce postezi vei avea mai mulți urmăritorii
De obicei cand ai contul privat, îți dau mai mulți cerere pentru a vedea ce postezi, deci da.Pentru like-uri sunt aplicații. Cauta de exemplu: like for insta.
Nu merg hastagurile daca ai contul pe privat iti zic din experinta nu o sa apari pe feed daca nu urmaresti pagina respectiva
Dacă ai contul privat nu o să faci mai mulți urmăritori, pentru ca unora le este lene să trimită cererea de urmărire, iar dacă îl ai public lumea vede pozele, și în bază la astea ei decid dacă să te urmărească sau nu.
În general pentru a fi urmărit trebuie să ai un profil frumos, finuț, cu poze cât mai naturale posibile și o biografie înteresantă.
Pentru a avea multr likeuri cred ca trebuie să ai cât mai mulți urmăritori.
Nu pot să te iau în serios cu acel nume
Ce valorează acele like-uri?
Ce valorează follow-urile?
Ești măcar influencer?
Ai citit regulile comunității Instagram?
Știi cum se fac bani din asta?
Adevarat, asta am zis si eu: poti sa folosesti hashtag-uri, dar nu trebuie sa ai profilul privat
marianalex55 întreabă:
ForeverAlone97 întreabă: