Intrasi tu pe site-ul lor, si iti vor raspunde.vodafone.ro.ei iti vor spune cel mai corect.
Da de ce nu faceti la digi de 2 euro fiecare si aveti minute si NET.Am scris cu majuscule ca e net fata de ce-ti da la vodateapa.De ce sa cheltuiti atatia bani lunar? A, daca nu stati la oras merge, ca acolo nu prea au semnal digi. Oricum la Orange sunt mai bune ofertele, nu stiu de ce vreti sa mergeti la vot.
Poate ca au oferte bune, dar sunt niste nesimtiti si m-am saturat de ei! Am eu un conflict cu ei plus ca cele mai multe persoane pe care le cunosc sunt abonate la Vodafone! M-as duce la digi, dar ei nu-ti dau telefon cu un pret mai mic, ori eu nu am de gand sa platesc 2500 lei ca sa-mi iau Samsung Galaxy S4! Daca iau abonament, o sa fie mai ieftin telefonul!
E 1780 la ei-digi- s4 cu avans 450 daca ai tv si net fix de la ei sau 1340 daca nu ai.Aia de la Vodafone sunt si mai nesimtiti.Am avut o cartela de 14 ani de la ei si am platit-o din nou ca sa pot porta nr.ca n-avea cartela serie, de parca nu era vina lor.