| Syrten a întrebat:

Buna TPU!
Functioneaza si alte accesorii la iPhone 13 Pro Max, 14 Pro Max pe langa cele de la Apple? De exemplu ma pot conecta cu casti Samsung?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Poti folosi orice casti atita timp cit au mufa sa se poata conecta la acel telefon.

| Wr3nch a răspuns (pentru relian):

Bro e 2022, iphone nu mai are jack de casti de cativa ani laughing

| Wr3nch a răspuns:

Da, dar nu recomand casti Samsung pentru ca au aceiasi tactica ca Apple si cateva functii is dezactivate daca nu ai telefon Samsung, cum fac si Airpods pe android.

| Syrten explică (pentru Wr3nch):

Dadusem un exemplu, ma gandeam ca la iPhone functioneaza doar accesorii Apple

| relian a răspuns (pentru Wr3nch):

Cine a spus ceva de jack laughing am spus daca castile respective, altele decat cele cu care vine telefonul, asta daca vine cu ceva casti, deci daca acele casti au mufa, conectie sa se poata conecta la iphonul respectiv, atunci logic functioneaza.
Nu am spus ca jack peste prajit.Nici nu stiu ce mufa are castile de la Samsung.
Am spus clar daca acele casti au aceiasi mufa cu cele de la iphone sau ma rog asa ceva ca exprimare.
Omu nu cred ca a intrebat de conectie, mai degraba a intrebat daca alte dispizitive functioneaza si pe Apple.
Deci poti sa pui orice casti de orice brand daca au acea conectie, cam despre asta era vorba.

| Wr3nch a răspuns (pentru Bubico2022):

Am zis ca nu are jack, adica mufa de 3.5mm, nu portul de lightning. Dar vad ca e greu de facut diferenta.