anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi merge greu telefonul greu, ce pot sa fac?

11 răspunsuri:
| mimostyle a răspuns:

Sa il duci la reparat

| ivanhoe a răspuns:

Pai da si tu ceva detalii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este stricat, a inceput sameraga mai greu.

| Alex10101010 a răspuns:

Cumpara altu...

| ivanhoe a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce telefon ai? Cand iti merge mai greu? Cand folosesti internetul?! Cand apelezi?! Asta numesc eu detalii. Raspunde la aceste intrebari si poate se gaseste un binevoitor sa-ti raspunda.

| Flavius_Stanciu_1996 a răspuns:

Reseteaza-l, dupa care ii faci o actualizare de soft. Ar trebuii sa mearga. Succes!

| mimostyle a răspuns:

Te duci cu telefonul la reparat si ii arati persoanei respective toate probleme pe care le ai cu telefonul... Sigur va gasi o solutie

| Just4Joker75 a răspuns:

Dai o resetare fin fabrica, si iti va merge

| Lefter_Eric_1999 a răspuns:

Ai putea incerca sa folosesti Clean Master pentru a mai curata din junk-ul telefonului iar in cazul in care nu merge mai bine ca inainte ar trebui sa dai revenire la setarile din fabrica! Dar mia intai de toate salveaza numerele si ce ai mia vrea sa salvezi. Sfatul meu e sa salvezi doar ce e strict necesar...adica numerele si daca vrei muzica.Cred ca ai instalat un numar mare de aplicati pe telefon si a inceput sa se miste mai greu. Nu este neaparat ca acel numar mare de aplicatii sa fie instalate in acest moment...dar tu cand dezinstalezi o aplicatie nu se sterge chiar tot din telefon.In urma acelei aplicati raman fisiere junk.Eu recomand revenirea la setarile din fabrica.Eu cel putin odata la 4-5 lui fac acest lucru.Dar inainte ma asigur ca am salvat tot!

| danutzu96 a răspuns:

Hard reset adica restaurare din fabrica si o sa mearga iar ca nou.

| Diana_Diia_1990 a răspuns:

Instaleaza un antivirus, cel mai bun e Clean Master.