| Shrug a întrebat:

In ultimul timp sunt sunat de niste numere foarte ciudate din România(+40312295045-acesta ma suna de minim 20 de ori pe zi) si alte numere asemanatoare, pana si din Ucraina cateva.Nu raspund niciodata, nu sun inapoi, dar vreau sa stiu daca e ceva grav sau sunt doar niste escroci care incearca sa ia niste bani de la mine.Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este un numar din Romania, Bucuresti si apartine de RDS (la baza) daca n-a fost portat. Este un numar de fix si nu cred ca este cu suprataxa. Poti incerca cu o cartela preplatita daca esti curios.

| Bondarel99 a răspuns:

Cine stie de ce te suna, ori vor sa te taxeze si sa faca bani ori au ceva interesant de spus laughing
Eu as fi curioasa, le-as raspunde, nu se intampla nimic atata timp cat nu ai abonament. Daca ai abonament blocheaza repede orice nr dubios.

| Shrug explică (pentru Bondarel99):

Aia e ca am abonament, pana acum le-am blocat pe toate dar apar altele noi in fie are zi?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Shrug):

Ciudat. De asta e bine sa avem grija pe unde ajunge nr nostru de tel.

| Bondarel99 a răspuns:

Dar stiu ca se poate sa blochezi numerele care provin din anumite tari sau in general numerele din strainatate. Daca vrei sa faci asta vorbeste la operatorul tau de telefonie.