| Shrug a întrebat:

In ultimul timp sunt sunat de niste numere foarte ciudate din România(+40312295045-acesta ma suna de minim 20 de ori pe zi) si alte numere asemanatoare, pana si din Ucraina cateva.Nu raspund niciodata, nu sun inapoi, dar vreau sa stiu daca e ceva grav sau sunt doar niste escroci care incearca sa ia niste bani de la mine.Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cine stie de ce te suna, ori vor sa te taxeze si sa faca bani ori au ceva interesant de spus laughing
Eu as fi curioasa, le-as raspunde, nu se intampla nimic atata timp cat nu ai abonament. Daca ai abonament blocheaza repede orice nr dubios.

| Shrug explică (pentru Bondarel99):

Aia e ca am abonament, pana acum le-am blocat pe toate dar apar altele noi in fie are zi?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Shrug):

Ciudat. De asta e bine sa avem grija pe unde ajunge nr nostru de tel.

| Bondarel99 a răspuns:

Dar stiu ca se poate sa blochezi numerele care provin din anumite tari sau in general numerele din strainatate. Daca vrei sa faci asta vorbeste la operatorul tau de telefonie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este un numar din Romania, Bucuresti si apartine de RDS (la baza) daca n-a fost portat. Este un numar de fix si nu cred ca este cu suprataxa. Poti incerca cu o cartela preplatita daca esti curios.