| Georgiana0216 a întrebat:

Buna TPU,

Incepand cu luna octombrie voi renunta la abonamentul pe Vodafone, optand sa raman in continuare pe cartela.
As fi interesata sa cunosc care ar fi cea mai mica oferta de reincarcare la o cartela Vodafone, pastrandu-mi in continuare numarul.

FUNDA

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

5€

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poti incarca cu orice suma: https://www.vodafone.ro/....../index.htm
Citeste ce scrie jos!

| sierra1 a răspuns:

5 euro / lună - cât un abonament mic deci nu rezolvi maaaare lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa gasesti toate ofertele daca cauti bine, eu reincarc cu 3€, minim e 1 dar nu cred ca merita pentru ca e doar o saptamana, la 3 este mai mult dar la 5 e o luna. Nu stiu cum e exact

| Georgiana0216 explică:

Multumesc tuturor! Ideea e ca de vreo 20 de ani tot la abonament am fost, doar ca si-au taiat singuri craca de sub picioare si am zis sa reziliez, asa ca o sa raman pe cartela. Nu stiu exact cum sta treaba cu cartela, asa ca as fi vrut si parerile altor persoane. Nu renunt totusi la companie, ca vodafonul e singurul cu semnal ok in zona unde domiciliez, asa ca nu renunt de tot la ei, dar nu abonament, asta e sigur.

| Georgiana0216 explică (pentru Salontanul):

Am citit ceva doar ca voiam sa fiu sigura ca imi pot pastra numarul si imi pot activa extraoptiuni convenabile.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Georgiana0216):

Se poate. Eu asa am procedat. Le-am cerut sa ma treaca pe cartele si apoi am plecat cu numarul la alta firma.