Nu are cum sa mearga daca este crapata! Trebuie sa-ti cumperi alta! Imi pare rau! Stiu cum este caci si mie mi s-a stricat telefonul cu taci(((
Buna! Imi pare rau,dar tableta sparta nu merge. Crapatura afecteaza sistemul,,Touch'' foarte foarte tare. Nu vreau sa par,,asa,si atat e'',dar trebuie sa iti iei una noua. Stiu,nu e usor,dar asta e cam singura solutie,ca,din cate stiu, nu exista un cadru de reparatii pentru telefon, tableta, etc, crapate.
Sper ca te am ajutat. O zi buna!
Sistemul tactil e inculs in ecran/display; doar inlocuirea lui va face functionarea acestuia
Dar sunt device-uri care au touch screen-ul
separat de display.Acum depinde de model.
Imi pare sincer rau dar tableta sparta nu merge! Du-o la magazinul de unde ai cumparat-o si daca ai garantie ti-o repara sau daca nu merge iti da alta! Spor la treaba!
Decat sa-ti faci touch-ul sa mearga din nou si sa platesti jumatate din pretul tabletei pe reparatie, mai bine iti cumperi alta noua. Nu inteleg de ce, dar la majoritatea tabletelor si telefoaneler, pretul ecranului este jumatate din costul tabletei/telefonului. Imi pare rau :/
De unde ai scos prostiile astea? Daca ai spart-o sau ai lovit-o iti anuleaza garantia
Trebuie sa cumperi un touchscreen complet.S-a rupt "digitizerul" si de aceea nu mai merge