| diananitura a întrebat:

Mi-am luat de curând un iPhone 6 numai că nu am conexiunea la internet așa buna. Pe alte telefoane prind in toată casa dar la iPhone doar acolo unde am routerul. Mă poate ajuta cineva cum sa fac sa am o conexiune mai buna?

3 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns:

Asta primesti daca dai in 2018 bani pe un iPhone 6.Mai mult ca sigur l-ai luat doar ca sa te dai mare ca ai iPhone.In primul rand sunt sigur ca l-ai luat SH (daca nu esti si mai bolovan) si cand iei un telefon asa de vechi trebuie sa te astepti ca 100% va avea niste probleme.Adica probleme va avea si un S6 SH sau un S7 pentru ca sunt telefoane destul de vechi si este foarte greu sa prinzi un astfel de tel bun acum, in 2018. Dar macar de-ti luai un S6 Edge decat un iPhone 6, dar ti-am zis sunt sigur ca l-ai luat doar ca sa te dai mare

| diananitura explică (pentru Bogdan70001):

Nu l-am luat sa ma dau mare, l-am primit cadou și nu văd de ce ți-ai luat un telefon sa te dai mare, mai ales cu un IPhone.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru diananitura):

Daca l-ai primit cadou este alta treaba nu te condamn, dar sunt multi cocalari isi iau iPhone-uri vechi doar ca sa se dea mari ca, au si ei iPhone