Procura cel mai bine Samsung galaxy4. e superb. e cea mai buna marca. pe restul de mai sus nu le cunosc dar te asigur. Asta e cea mai buna varianta. Dar oricum nu uita ca conteaza si parerea ta.
Eu ma gandesc sa merg pe s4 dar modelul i9506 numai ca am auzit ca are probleme are lag se blocheaza, probleme cu camera si bateria de aceea am cerut sfaturi
Samsung Galaxy S 4 costă 1400-1500 de lei acum pe Emag sau orice magazin de gadget-uri și dacă aștepti pana pe 21sau 28 Noiembrie când e Black Friday o să-l cumperi cu 1000 de lei. Și eu vreau să-l cumpăr de aceea m-am interesat pe la magazine... Succes
Ti-as recomanda sa iei LG g2, deoarece Samsung nu este la fel de bun, deoarece, atunci cand iti descarci o aplicatie pe Samsung are lag (merge greu)... stiu ce spun deoarece am si eu Samsung si patesc la fel, iar LG e pe locul 3 in top dupa Apple si Sony
Te sfatuiesc sa nu mergi pe s4... e mai bun LG...
Daca vrei unul mai ieftin, LG G2, daca nu, Nexus 5, crede-ma, e putin mai bun ca S4.
Ce dreaqu tot ii spuneti sa-si ia LG g 2 e destul de naspa chiar daca ar fi sasi ia LG g 3 dar ala e peste 2000 de lei s 4 are procesor 1.6 GHz guad core si smapdragon 600 are 13 MP si e foarte smecher air gestures. Lg g 2 e generatia trecuta deja. daca chair esti fun LG ia-ti LG G 3 nu 2 sau daca ai buget mic LG g 2 mini costa vreo 700 de lei si de BF va fi 400-500