| youaremyfavouritecolour a întrebat:

vreau sa imi iau un Nokia lumia 520 pe puncte Orange.
tin sa mentionez ca pe abonamentul respectiv nu s-a achizitionat un telefon de 2 ani poate mai mult.
cam cat ar trebui pus completare la puncte? poate fi mai mult de 200, 300 de lei? abonamentul nu este al meu si nu stiu cate puncte sunt acumulate, dar in general cate se acumuleaza in 2 ani?
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, imi doresc mult acel telefon si sincer nu destui bani sa il iau la liber.

Răspuns Câştigător
| manablitz a răspuns:

Eu am luat tot un Lumia 520 de la Orange cu puncte ( aproximativ 250) la un abonament de 7 euro. Telefonul a costat in jur de 250 lei.
Oricum buna alegeru cu telefonul acesta. Nu am avut nici o problema de o luna si jumatate, nu am avut lag si camera merge destul de bine.
Bafta!

2 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna,

Punctele se acumuleaza pe luna in functie de vechimea in retea, valoarea facturii, alte servicii folosite (gen incarcat cartela de pe cont abonat) asa ca sunt multi factori ce alcatuiesc acele puncte si nimeni nu poate stii cate puncte sunt acumulate dupa 2ani, decat titularul.Iar valoarea acelui telefon este determinata de valoarea abonamentului, de exemplu la abonament de 10eur posibil sa mai dai vreo 150ron.Cel mai bine te interesezi cate puncte sunt disponibile si dupa cat trebuie sa mai achiti cash.

| youaremyfavouritecolour explică (pentru manablitz):

Punctele adunate in 2 ani pot ajunge la 250?