Garantia este de 2 ani minim, la orice produs electronic
Foloseste te de garantie sau du l la service, probabil trebuie inlocuit display-ul
Lal, man, ma bucur ca ai spus ca l-ai rootat
eu vreau sa il rootez INCA in garantie, din cauza ca e o lege UE care spune ca orice modificare software (inclusiv root, jailbreak, facut ceva gresit la flash, etc.) nu invalideaza garantia unui produs!
INSA, toti producatorii SI vanzatorii or sa se dea cu capul de pereti ca root-area invalideaza garantia, asa ca ma pregatesc sufleteste pentru avocat si alte balarii, daca cumva il stric de tot si... toata chestia de mai sus se aplica NUMAI daca telefonul nu mai pleaca, si nu mai poti sa faci nimic, daca pleaca, poti sa il bagi in Smart Switch si sa il resoftezi de acolo (ar trebui sa redevina "oficial")... insa ar trebui sa gaseasca un update pentru asta!
Smart Switch nu merge pe telefoanele noi, doar cu ODIN si rom ul oficial asa il poti face,, oficial'' doar ca, nu iti mai merg anumite chestii din el daca l-ai rootat. asta e naspa. oricum daca nu mai face ecranu figuri de la rom u asta pe care l am reinstalat cu odin (desi era acelasi) ramane asa numai sa nu mai faca asa... sa speram acum ca totul va fi ok!
Tocmai mi s-a raspuns la o intrebare relativ la faptul ca nu trebuie sa ii dai tu in judecata, tot ce trebuie sa faci e sa faci reclamatie la protectia consumatorului, iar faptul ca e lege UE care spune ca nu ramai fara garantie daca strici numai software-ul, sunt absolut sigur!
deci, daca e in garantie, mergi cu el si nu te lasa!