| Corina2590 a întrebat:

Am un Nokia Lumia 520 si m-ar interesa daca mă poate ajuta cineva cu o rezolvare la următoarea problema:Am instalat un joc (Mou) si am vrut sa îl dezinstalez ca sa îl instalez iar si din greseala am dat stergere nu dezinstalare iar acum nu îl mai am in meniul telefonul si la magazin nu il pot descarca iar pentru ca apare instalat deja.Mă poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| xM3Gu5t4 a răspuns:

Am patit si eu aceeasi chestie pe un Nokia Lumia 710...
Ce trebuie sa faci este sa dau revenire la setarile din fabrica. Din pacate e singura solutie pentru a putea redescarca aplicatia. Dar tin sa te anunt ca acest joc "Mou" contine virusi. iti poate face telefonul sa mearga prost. Spre exemplu mie imi deschidea aplicatiile cand aveam telefonul in buzunar, blocat, imi suna persoane din agenda, imi bloca accesul la diferite aplicatii de pe telefon etc.
Recomandarea mea este sa intri in setari la datele telefonului si da-i Revenire la setarile din fabrica. ATENTIE! SA AI CONT PE WINDOWS LIVE CU TOATE CONTACTELE SALVATE, ALTFEL TREBUIE SA STAI SA INTRODUCI FIECARE CONTACT IN LISTA IAR!
Sper ca te-am putu ajuta. Bafta!

1 răspuns:
| Corina2590 explică (pentru xM3Gu5t4):

Multumesc frumos! Eu îl am de luni de zile si nu am avut nici o problema cu el dar sincer decât sa dau revenire la setările din fabrica mai bine mă lipsesc, am foarte multe aplicati si nu stau sa le instalez iar pe toate pentru un singur joc.Multumesc mult încă o data.