| 47red a întrebat:

Bună tuturor! Știu ca am mai pus întrebări de genul și nu e ok sa pun întrebări repetitive dar mi-a murit de tot telefonul iar după ce am vorbit cu ai mei, au spus ca mai bine iau altul. Am nevoie de câteva recomandări iar bugetul maxim e de 1000 RON, eu am găsit câteva deja. Va mulțumesc enorm de mult tuturor. happy

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce brand de telefon iti doresti.

Eu am asa ceva din 2019 dupa ce a aparut pe piata. La vremea respectiva m-a costat 700 de lei. Ti-l recomand.

https://www.emag.ro/......DWWV3LBBM/

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motorola e bun, Samsung, Xiaomi sunt si ele telefosane bune mari ar mai fi iphone dar acela costa mai mult de 1000 lei

| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Îți recomand următoarele telefoane:
OnePlus Nord CE 2 Lite
Xiaomi Redmi Note 11S
Infinix Hot 11S
Realme 9
Poco F3 5G (cea mai bună variantă, din păcate nu mai este în stocuri oficiale dar pe piața sh îl găsești la sub 1000 de lei în configurație 256/8, îl folosesc personal de un an și e foarte bun).
Sper că te-am ajutat.

| blackann a răspuns:

Iphone

| 47red explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am de ales intre un redmi note 11s/11 simplu si moto g32. La Samsung ar fi a14 dar nu stiu daca merita mai mult decat celelalte 3 modele mentionate

| 47red explică (pentru literallythesamebruh):

Cred ca merg pe redmi note 11s 6/128. Stiu ca are un an vechime dar are specificatii decente si am gasit unul la pret bun.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 47red):

Eu am un Motorola Moto G 60 si sunt multumit de el il am de 2 ani. Iati Motorola e mai bun decat xiaomi redmi

| 47red explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mai ales ca Motorola au android aproape stock, ceea ce e un plus. La xiaomi nu știu cât de stock e miui-ul (nu zic ca hate pentru vreun brand)