| Meow_No_1995 a întrebat:

Bunăwinking voiam sa stiu cum descarc muzica din laptop in telefon. Am scris asa pe google si am gasit multe intrebari pe TPU la care s-au dat raspunsuri complicate si chestii de descarcat, dar...eu am telefon Samsung. Am descarcat de pe magazin play o chestie care se numeste Muzică Google Play. cand o deschid imi spune sa descarc muzica prin cablul de date. Deci cum fac? Dau funda, vot, bani, dulciuri, curcubee, unicorni, inorogi, ce mai vreti voi. laughing serios acum...

Răspuns Câştigător
| Sărmăluță a răspuns:

Ai nevoie de cablu de date pe care-l conectezi la telefon și la laptop apoi trebuie sa alegi din niște chestii care-ți apar pe laptop, transfer media sau ceva de genul.
Apoi iei muzica din folderul de pe laptop și o pui unde vrei pe card.

3 răspunsuri:
| Bizzle a răspuns:

Pai ori cablul USB daca ai la telefon, ori, o solutie mai simpla, eu am 2 conturi de yahoo messenger, intru in unul pe PC/Laptop si unul in telefon, apoi incep sa trimit poze/videouri/melodii happy.

| Meow_No_1995 explică (pentru Sărmăluță):

Da, n-am mentionat eu ca vreau prin cablu de date. Am si card si cablu, mi-am pus deja chestii pe card, dar eu voiam pe cablu de date deoarece am aplicatia aia Muzica Google Play care imi zice sa imi transfer de pe cablu. Da, a mers cum ai zis tu, m-a pus sa confirm niste lucruri si a mers intr-un final sa descarc si jocuri si de toate. Adica, am undeva in taskbar, o chestie mica numita Hoolapp for Android si am dat acolo, am adaugat ce voiam sa descarc, in coș si l-a final cand am dat download... mi-a zis pe telefon ca trebuie sa platesc o taxa pentru descarcare si mi-a picat fata laughing) Oricum mersi :*

| Sărmăluță a răspuns (pentru Meow_No_1995):

Cu plăcere.Eu am Nokia și am descărcat Nokia Suite prin care pot să-mi iau ce vreau, dar gratuit.