| Victor1398 a întrebat:

Vreau sa imi iau un iPhone 6.Stiu ca e cam depasit, dar observ totodata ca multi inca il vor. Avand in vedere ca sunt un copil de 13 ani si mi-l cumpar din banii proprii.Ma va prinde pe o perioada de minim 4 ani telefonul avand invedere ca sunt copil? Nu ma vor critica altii? Cum va fi?

7 răspunsuri:
| alexalx1234 a răspuns:

Nu merita sa bagi banii in pocnitoarea aia. Am si eu unul primit cadou si se misca oribil si nici bateria nu prea tine. Orienteaza-te spre un model mai nou sau alege un telefon de la alt brand.

| Victor1398 explică (pentru alexalx1234):

Nu ma afecteaza aspunsul asta. Oricum e alegerea mea sorry.

| skaterboi2002 a răspuns:

NU RECOMAND IPHONE 6, MAI ALES IN 2020! doar de la 6s in sus! cel mai potrivit ar fi un iPhone 7 daca vrei sa-l folosesti in urmatorii 4 ani!

| Ineys a răspuns (pentru Victor1398):

Nu e vorba despre a te afecta pe tine raspunsul. Nu a fost cu intentie rea, ci vrea sa iti deschida ochii. Sa stai de acum 4 ani cu un telefon care e deja vechi de 6 ani? Tu iti dai seama ce inseamna asta?

Cum a zis si DarkH0le, uita-te la un telefon mai nou, macar 2018, 2019.

1500 de lei ( pretul de la eMAG ) pe un telefon vechi de 6 ani e stupid, e incredibil de stupid, din cauza ca telefonul a fost uitat si nici macar magazinelor nu le mai pasa de el incat sa actualizeze pretul.

Spre exemplu: https://www.emag.ro/......D5FMN5BBM/
Il bate la orice capitol.
La fel si https://www.emag.ro/......DVXF28BBM/

| floreadan a răspuns:

Poti sa-l iei, dar cel mai sigur in cativa ani va trebui sa-i faci upgrade.

| Simpatic a răspuns (pentru Ineys):

Lasati mai baiatu, inainte aveai un Nokia 1100 sau 3310, 20 de ani doar daca dadeai cu el de pamant voit iti luai apoi altul.
Schimbai 5 incarcatoare si 5 baterii si telefonul tot mergea brici, si folosit intens tinea bateria 3 zile.
Acum de cand exista specula la nivel mondial si explotarea fraierilor de catre smecheri, adica producatorii exploateaza cumparatorii, apar electronice si nu numai in fiecare an, mai un facelift mai un update de soft si o alta baterie ca in final sa vezi ca ai dat 3000-4000 de lei pe aceeasi marie cu alta palarie doar ca parca are alt design, parca are Android 11 in loc de 10, parca are alt open gl si asa mai departe.
Lucrurile bune trebuiau facute sa tina nu sa fie schimbate la 4 ani
Masinile tot asa le luati de noi si schimbati la 4 ani? casa/apartamentul tot la 4 ani se schimba?

| Ineys a răspuns (pentru Simpatic):

Masina nu ramane fara spatiu de stocare. Apartamentul nu ramane fara update-uri pentru sistemul de operare, nu are rezolutie din 2013, etc etc. Nu compara merele cu perele.

Ideea e sa iei ceva decent la un pret decent. Daca ii recomandam un S20 era ceva, dar efectiv pretul e acelasi si el alege produsul mai prost. Nu il critica nimeni, DOAR IL INFORMAM!