1.In primul rand iphone nu are andoid, ci IOS.
2.In setari ar trebui sa iti apara o optine system update. Daca telefonul suporta un nou sistem de operare, il poti lua de acolo
Funda?
Ba are Android, la About Phone scrie "Android Version 2.3.6".
Imi pare rau sa iti spun, Iphone-urile nu au si nu vor avea vreodata android, doar iOS, se pare ca ai o replica de iphone 5S, nu este recomandat sa faci upgrade deoarece poti strica tot telefonul, acesta fiind doar o copie, facuta de niste oameni, nu de o firma cu tot felul de chestii gen garantie, drepturi si alte prostii.
Nu este replica, domnu' din targ a zis ca ii original adus din Italia. Avea si acte la el.Alte pareri?
Pai domnu din targ de geaba iti arata acte si alte alea, din targ sa nu iti iei niciodata iphone-uri, 95% sunt replici si restul de 5% au defectiuni. de geaba a spus ca e original cu acte ca e din Italia etc... daca el are android e fals, daca le trimiti mesaj celor de la Apple ca iphone-ul tau are android mai mult ca sigur iti vor spune ca ai o replica, imi pare rau dar asta este adevarul.
Sigur este Iphone ? Poate e vreun telefon ceva mai vechi daca are decat 2.3.6 ))
Daca l-ai xumparat din ''targ'' atunci:
Pune-l intr-o punga, *** in ea, dai foc, si pune anunt pe Mercador
Mai,"printule",cu android version 2.3.6 avea primul meu smartphone(cand au aparut am luat si eu un HTC).Du'te si ca**-te pe el, ce replica poate sa fie acel telefon? Si cu actele sa faci la fel, sa ti le bagi in ***.Am si eu imprimanta acasa.Sa iti fie invatatura de minte sa nu iti mai iei replici din "targ"!