| raperul99 a întrebat:

Buna ziua, am luat ieri un iphone 13 nou din altex am chitanță am tot, si mi-am pus o parola gen condul de acces la telefon si am zis ca nu l folosesc acum il schimb mai incl si am pus unu care l am uitatlaughing si eu foloseam face id si dupa l am resetat sa se mai configureze el nu stiu ce si imi trebuie codul de acces care e format din 6 cifre(cel de deblocare al ecranului), daca merg la GSM cu el mi l poate repara? gen am Apple id, face id, Cont de iCloud am tot stiu parolele tot tot de la el

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Dacă este nou și mergi la un GSM pierzi garanția.

10 răspunsuri:
| raperul99 explică (pentru gabicoo):

Pai si ce sa fac laughing

| gabicoo a răspuns (pentru raperul99):

Mergi cu el la Altex și vezi ce zic cei de la magazin.

De unde stiu cei de la atlex ca mi fac eu telefonul la gsm

Dacă cei de la GSM umblă la soft pierzi garanția. Orice intervenție fie asupra softului, fie asupra aparatului fizic trebuie făcută doar de specialiștii care au contract de service in garanție cu Altex. Fie te duci la un service din lista Altex aflat în localitatea unde stai, fie îl duci la un magazin Altex și îl trimit ei într-un service autorizat pentru deblocare sau resoftare.

Si daca as putea sa l resetez eu din calculator?

| KovacsB a răspuns:

Cumpara-ti unul pentru seniori dacă nu ești în stare sa reții o parola.

raper fara memorie.

Poți încerca. Dar dacă ceva nu merge bine? Mai întâi mergi și întreabă apoi încearcă să faci tu resetarea.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu esti in stare sa retii o parola, nu-ti mai pune. Mergi la un GSM pentru deblocare.

| raperul99 explică (pentru darrio2007):

Ce esti ma asa înțepat, daca ai nu ai chef nu raspunde eu am intrebat oameni care au interes sa mi răspundă, si poate sa ma ajute sa rezolv problema

| darrio2007 a răspuns (pentru raperul99):

Care e problema ta?
Nu e logic să nu-ți mai pui parolă dacă nu esti in stare sa o reții?