| Popa_Marcel_1974_nrk5 a întrebat:

Bună ziua. Ce telefon de la Xiaomi îmi recomandați? Bugetul pentru telefon este de 1700 roni sau puțin mai mult.

22 răspunsuri:
| Bruno92 a răspuns:

Acesta
https://m.emag.ro/......DRB8MYMBM/

Sau xiaomi mi note 10, il gasesti pe olx nou la 1600-1700
Eu unu mi as lua xiaomi redmi note 8 pro

| anonimg a răspuns:

Daca sti ca stai intr-o zona cu semnal slab la telefon, nu iti lua Xiaomi, deoarece acolo unde Nokia sau Samsung au doar doua liniute, Xiaomi nu are deloc.
In rest, merge struna. Nici calitatea pozelor sau a videoclipurilor nu este prea buna la un Xiaomi. Un Samsung mai slab face poze mai clare decat un Xiaomi mai bun. Dar Samsung are probleme dese cu soft-ul. Toate au si avantaje si dezavantaje.

| Pantagruel a răspuns:

Note 10

| sierra1 a răspuns:

Mai pune doi lei și iei ceva serios:

https://altex.ro/....../SMTA71BK/

| doctorandus a răspuns:

Niciunul dintre ele.

Eu as cumpara Nokia 9 Pureview de la eglobalcentral. Alege transport asigurat, ca altfel ei nu raspund daca se pierde la posta.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru doctorandus):

Interesanta alternativa. Explica-i omului si de ce. Nokia 9 PureView arata extraordinar in teorie, dar in practica nu mai e chiar asa de nemaipomenit. Daca ia de la eglobalcentral si are probleme de garantie ce face?

| gelu1970 a răspuns:

Pocophone F2 pro

| doctorandus a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Eu l-am cumparat de vreo doua luni. Sunt multumit de el.

Cel mai mare avantaj: a cazut de trei ori pe podea (laminat tare) si n-are nicio zgarietura.

Da, Nokia inca le fac cu simt de raspundere, chiar daca unele modele sunt ca pret cu vreo 20% peste un Xiaomi echivalent. Are un prieten un Nokia luat cu vreo 800-1000 RON, l-a tavalit un pic, a avut probleme cu display-ul, era in garantie, i l-au schimbat aia, i l-au dat inapoi cu probleme la microfon, l-a trimis din nou, l-au reparat ca lumea de data asta... dar per total e multumit omul. Si eu cit m-am jucat un pic cu telefonul ala mi-a placut. Foarte solid. Ia uite, si gelu1970 a venit cu o idee excelenta in pretul asta.

| Popa_Marcel_1974_nrk5 explică (pentru sierra1):

Nu e rău, dar are ecran mare. Altceva la fel de dotat că A 71, dar să fie cu ecran mai mic?

Parintii mei au doua Nokia 6.1 si alea au cazut pe jos si n-au avut niciodata probleme cu ele.

6.1 sau ceva de genul are si prietenul asta al meu.

| sierra1 a răspuns (pentru Popa_Marcel_1974_nrk5):

Stai o leacă: NU eu vând, ți-am propus un tel de care să fii mândru. Dacă ințelegi...

| Copaci_Liviu_1981 a răspuns:

Mi 9t blackshark 2 mi mix 3 5g

Răspuns utilizator avertizat
| Kajun a răspuns:

Îți recomand Mi 9t din propria experiență. Cameră decentă, 6 gb RAM, sticlă spate/față, cameră din față pop-up, baterie 4000 mah, display full view, senzor de amprentă in ecran, duce aproape orice joc (daca îl iei pentru gaming).

Azi am verificat si s-a epuizat stocul. Firma nu mai vinde Pureview.

Probabil au avut cam multe retururi sau probleme ulterioare cu garantia. Asa am patit eu acum citiva ani cu un hard WD. Editie enterprise, 5 ani garantie, mort dupa cateva ore. Returnat, nu mai importa NIMENI asa ceva. Mi-au dat banii inapoi, am luat un Toshiba dupa cateva saptamini.

Nu, cunosc situatia: au un stoc limitat si cand pretul scade la jumatate e semn ca vor sa goleasca rapid stocul.

Mdah, si asta. Dar daca tot se vinde bine... ar mai merge sa aduca inca o tura, nu?

Pai e aproape un an si jumatate de cand a fost lansat pe piata. Ma gandesc ca li s-a terminat stocul si nu mai au chef sa cumpere din nou de la Nokia, la pretul initial.

Politia olandeza il considera website cu probleme. Si normal: astia nu platesc vama si TVA, d-aia sunt asa de ieftini. Da, l-am cumparat cu 220 Euro mai ieftin decat din magazinele olandeze.

Ahaaaa! Ei, cumperi mai ieftin si ai parte si de riscurile aferente.