Scrie pe Google următoarele: "număr de telefon 0316315337" și vezi despre ce este vorba.
Spui că mai nou ne poate ști și datele personale Google după numărul de telefon și Google ca Google, dar oamenii?! :O
Sper că e o glumă.
Nu chiar, nu a zis o adresă exactă, și glume nu cred ca sunt ca nu avea altcineva de unde să aibă numărul lui tataie
Păi, glume puteau fi, deoarece puștii mai sună așa random și cine pică la un nr de telefon, lui ăla îi face. Dar dacă cumva i-a spus și numele sau ceva mai personal, atunci da, clar nu e o glumă de la un necunoscut. Deși poate fi o șicană de la un cunoscut resentimentat. Oricare ar fi adevărul, ideea e că dacă are și nr bunicului tău și numele, clar răspunsul se află printre cunoscuți, orice ar fi sau mai pot fi și comercianți de ăștia dacă totuși bunicul tău sau tu poate ai făcut comenzi telefonice sau ai dat ca și contact numele ori nr de telefon al bunicului tău.
De exemplu pe mine mă sună periodic cei de la Dormeo, pentru că m-a găsit pe mine să iau o dată ceva de la ei și acum mă au în baza de date. Și faza e că de fiecare dată sună după alt nr ca să-mi bage produse pe gât, încât eu, na, răspund că zic o fi ceva important și mereu au aceeași exprimare de care spui tu, sunteți x?