"telefoanele din ziua de azi se aud încet pe casti" - eu cred că telefoanele despre care spui nu au avut atașată casca potrivită
Degeaba ai 100 de căsti care nu sunt recomandate de producatorul telefonului, telefonul nu le recunoaste, nu sunt compatibile, trebuie numai căștile lui originale care costă mult dar sunt ale lui.
Ce trebuie sa recunoasca? ca au jack de 3, 5 si sunt cu fir.
Sa recunoasca adica sfie compatibile cu telefonul nu conteaza ca au jack, nu sunt potrivite pentru acest model de telefon pe care il ai tu.
Pai merge. dar zic ca se aud incet. de asta si zic ca sunt limitate la sunet.
Am inteles ce spui tu dar tu nu vrei sa intelegi ce spun eu, nu se potrivesc acelui telefon pe care se aude incet, probeaza telefonul ala cu alt tip de căsti si vezi tot asa se aude incet?
Ok si atunci de ce pe iphone 4 un model vechi de ani de zile. toate se aud foarte tare.
Pentru ca lucrurile mai vechi sunt facute cu piese originale, de la mama lor, nu china.
Telefonul tau are doua butoane pentru reglarea volumului. Trebuie sa maresti volumul in timpul redarii.
De asemenea, la aplicatia de redare ai reglaj de volum, trebuie reglat la maxim.
In setarile telefonului ai si "egalizator" de volum sunet, unde e bine sa reglezi toate canalele la maxim.
In final, poti pune telefonul pe speaker, care are volumul si mai tare.
Regland astfel toate volumele, vei avea sunetul maxim posibil!