Salutare,la sgs3 este screenshoot-ul acel chenar albastru si nu cred ca poti sa il scoti pentru ca nu are setare pentru a dezactiva optiunea de captura de ecran.si la sgn3 poate nu ai setarile pentru conexiunea la internet sau poate fii dezactivata, pentru a verifica daca ai setarile cat si datele mobile activate poti intra in setari/wireless si retele/mai multe.../retele mobile, aici poti verifica daca ai puntul de acces pentru internet la numele punctelor de acces, daca ai puntul de acces pentru reteaua x trebuie sa activezi conexiunea la internet bifand date activate sau din meniul principal tragand de bara cu butoane rapide si notificari
La Note 3 am rezolvat, acuma la S3 nu stiu cum as putea si daca as putea sa rezolv ar fi bine ca ma deranjeaza.
Eu am sgs i9100 si la rom-ul stock nu am avut optiunea aia de captura de ecran la 3 atingeri pe ecran cauta in ramura afisare sau in ramura optiuni dezvoltator, am sa ma uit pe xda-developes poate gasesc ceva, dar in mod normal in una din ramurile mentionate mai sus ar trebui se fie ceva legat de acel contur
Este posibil sa ai versiunea veche a sistemului de operare