| Laur_Victorian_2000 a întrebat:

Bună ziua TPU! Am un Samsung Galaxy S6 pe care îl dețin din vara.Am observat ca mi se încălzește în partea din spate și mi am instalat o aplicație sa văd câte grade are procesorul.Am văzut ca la fiecare deschidere de Wifi procesorul se încălzește pana la 60 65 grade, iar dacă mă joc sau navighez mult pe Web temperatura urca pana la 75 grade.De la ce e? Funda pt cel mai corect răspuns!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca se inclazeste in repaus e grav, daca se incalazeste cand te joci e normal, mie pe viber imi sare la 45-50

| Laur_Victorian_2000 explică (pentru RAY):

La 45 50 e în repaus. oare de la ce? La 75 e când mă joc sau mă uit pe web

| RAY a răspuns (pentru Laur_Victorian_2000):

E ok man, si al meu arde pe viber, eu nu ma joc pe al meu dar e aiurea cand se inclazeste ma sperie si cum e metic ma arde, apropo ce te joci?

| Laur_Victorian_2000 explică (pentru RAY):

Nu mă joc jocuri mari pe telefon ca, cred ca ar exploda, mă joc jocuri gen temple run air hockey basketball, jocuri mici dar și când le joc mă arde...mă arde și la navigare...

| AlexElektro1987 a răspuns:

Nici o aplicație de acest gen, nu este bună. Nu mai crede în torțelul de aplicatii. Telefonul este normal să se încălzească în utilizare mai îndelungată, este anormal să se încălzească doar când umbli pe el 2-3 minute