| iseenochanges a întrebat:

Care credeti ca e mai bun,Nokia 701, sau 710 lumia?

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Teoretic, dupa specificatii, Noka 701 bate la toate categoriile, dar are un mare dezavantaj : Are Symbian...Da, Este mai mic, mai subtire, are ecran mai bun, Camera mai buna, camera frontala, GPU mai bun si baterie mai buna! Dar ..Symbian..Nu.
710 :
Are ecran mai mare, are rezolutie mai buna, are windows phone 7. 5Mango, are procesor mai bun si internet mai rapid.
Deci, daca te joci mult jocuri si te uiti la filme, Alege 710Lumia! GPU-ul nu este atat de diferit, iar procesorul mai bun, ecranul mai mare, rezolutia mai buna si sistemul de operare va face telefonul acesta clar mai bun!
Succes, si sper ca te-am ajutat!

10 răspunsuri:
| Shobo91 a răspuns:

Lumia,cu siguranta!;-)

Răspuns utilizator avertizat
| Shobo91 a răspuns (pentru iseenochanges):

Desigur ramane la alegerea ta...insa eu prefer lumia! bafta!

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru iseenochanges):

Salut!
Avantaj al telefonului Motoluxe este Android-ul.dar acela este singurul! Plus ca are doar 2. 3Gignerbread, macar daca avea v4 ICS...Dar are un procesor mai prost, memorie interna mai mica, etc... Daca chiar vrei un Android, gasesti -Mai ieftin decat 710- LG Optimus Black - Si mi se pare mai bun ca 710Lumia! Si daca vrei Android v4, poti gasi Optimus L7, care ca pe langa faptul ca are v4 ICS, are si ecranul de 4.3". Cred ca este putin mai scump decat 710.
Funda?

Am optimus black..crede-ma, ecranul se vede super bine, este foarte subtire, si nu are nici o problema cu sunetul!

Si chiar daca ar avea probleme cu suntetul, ti se pare ca motoluxe este mai performant? in afara de camera, cam nimic nu se compara! si stai linistit..camera aia nu face mare lucru! Black filmeaza HD