Parerea mea este Samsung.M-am jucat la cineva pe iphone 5 si nu este atat de bun ca si Samsung galaxy s3.Cu s3 poti intra pe android market si poti sa filmezi full hd si are procesor bun...si cu iphone poti dar parerea mea este ca Samsung e mai bun decat iphone FUNDA?
Samsung copiaza de la Apple.Deci amandoua ar fi la fel de bune. Cred ca cel care produce original este mai bun. Apple! Sper ca te-am ajutat!
Te poti documenta si vei afla ca Apple cumpara piese de la Samsung. Apple pare doar un produs american insa nu este. piese japoneze de la samsung.incepand cu procesoare si ecrane cum e ecranul retina si toate ansamblate in china sau taiwan. Samsung e Samsung si e mai bun pentru ca foloseste android ceea ce da acces utilizatorilor la peste 600 000 de aplicatii pe cand Apple mult mai putine. acum tu alegi
Pai parerea mea este ca Samsung este mai bun si mai rezistent fata de Apple care tot fabrica telefoane noi dar de fapt aproape identice cu precedentele -.-" pe telefonultau.eu poti sa compari telefoanele mult succes pa!
Samsung-ul este una dintre cele mei bune firme de telefoane ( mai este Asus, care le cam face concurenta cu Asus padfone 2 ), iphone-ul este mult mai slab decat produsele de la Samsung, la ei platesti doar firma, Samsung-ul este la putere, sper ca et-am ajutat
Apple nu are interes sa puna un procesor fff bun deoarece ei au aplicatii optimizate (facute special pentru telefoanele lor). Iar iphone 5 arata de doa ori mai bine decat s3.pretul este cam mare dar cred ca merita.
xXxTedyGirlsxXx întreabă:
blackrain întreabă: