Da, dar nici mesaje nu poate primi? Si apoi, i-am pus ieri un euro, dar cand am incercat sa sun a intrat casuta si culmea, intra casuta sau nu primesc sms nici cei cu care a plecat, doar unul care e deja acolo. sunt disperata
De mesaje nu stiu daca poate primi sau nu. Poate il are inchis.Cand nu ai credit iti spune in telefon.Ca nu poti apela din acest motiv...
Da intra mesageria, ciudat e ca joi i-am trimis mesaj si a primit, chiar seara, apoi de ieri nimic. Si i-am pus credit totusi, ar fi trebuit sa aiba. si acum trebuie sa fie ajuns deja
Daca joi era deja in afara, inseamna ca i-a consumat din credit, iar daca a mai primit un mesaj sau un alt telefon, nu ii mai este sufucient creditul ramas. Totusi, este posibil si sa fie inchis telefonul.
Unul care e acolo primeste? Inseamna ca au semnal. Luati legatura prin el si vedeti ce are cel pe care il cautati.
Buna ziua! Va ofer eu un avantaj ..cu 0.02 centi pe minut in retea fixa si cu pana la 0, 06 centi pe mobil oriunde in lume iar in retea sunt gratuite convorbirile.In plus de asta poti avea si internet 4g dar si multe alte facilitati.Pentru mai multe detalii ma gasiti pe: jaguar26iunie79. O zi buna!