| AnnaDllk a întrebat:

Care este mai bun? LG Optimus L7 P705 sau LG Optimus L7 P700?

Răspuns Câştigător
| R0co3 a răspuns:

Buna,
LG Optimus L7 P705 Este mai bun, parerea mea
O zi buna,
Pa-Pa

10 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

L7 p700 este mai bun. Deoarece: cele din Croatia au primit update la 4.1.2 deja, si dispune de nfc(il poti gasi si la s3, s4, cand atingi telefoanele, unul de spatele celuilat si poti trimite fisere, etc.).
Diferente hardware : nfc
diferente software: in alte tari da, la noi mai dureaza, deci nu as putea adauga 4.1.2 la diferenta temporar.

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru sltlp):

Sall! Eu am telefonul asta, l7 p700
Nu ai idee de ce merge mai greu daca l-am incarcat pana la 1.3 gb? El dispune de 2.5 gb

| sltlp a răspuns (pentru AnonymousTPU007):

Ce intelegi prin incarcat? N
Oricum, nu ai cum sa scoti super-perofrmante din el. Pana la urma, e un single-core.

Incarcat=multe chestii pe el.Jocuri,programe,tampenii,blabla.laughing
Eram convins ca e dual-core dupa aspectul care il are dar am aflat mai demult ca e doar single.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Nu sunt cam..identice? Adica da, P700 are NFC..cam atat. Ca pe la noi inca nu a ajuns update-ul la 4. 1JellyBean.

P705 cred ca este doar varianta din china a telefonului!

Succeswinking Sper ca te-am putut ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt identice, numele difera in functie de tara in care se comercializeaza, dar nu te as sfatui sa ti iei acest telefon, se blocheaza foarte des

| sltlp a răspuns (pentru AnonymousTPU007):

Pai nu ai ce safaci. Doar sa o lasi mai usor cu aplicatiile. Galaxy s1 e mai performant ca hardware decat l7... Dar softul oficial e usor sub la s1(2.3.6 utimul) oficial, ca neoficial, ultiul e 4.2.2.

Mda.Cand mi-am luat eu telefonul asta acum un an mi le alegeam dupa aspect, care e mai frumos...nu ma uitam la hardware, componente.De banii aia puteam sa-mi iau altul mult mai bunlaughing

| AnnaDllk explică (pentru AnonymousTPU007):

Pe care l-ai avut? Mergea bine? Se bloca?

| stroedaniel13 a răspuns:

Salut,

Dar de ce nu p710? Este un telefon care are destul de multe lucruri la pretul ala: procesor dual core, gps, camera de 8mp, ecran generos.

Daca vrei pareri despre acest telefon atunci poti verifica aici ce spun cei care l-au cumparat: http://bit.ly/15Xo0p1