| Sonia822 a întrebat:

Care sunt marcile de telefoane care nu mai pot fi comercializate de maine, pentru ca nu vrea arafat cu ro alertul lui?

13 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Este vorba despre telefoanele mobile care nu pot recepționa mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență, supranumit RO-ALERT.

| Sonia822 explică (pentru Alverto):

Deci ce-am intrebat eu si ce ai raspuns dta? happy

| Sonia822 explică (pentru mastadont):

Deci care sunt, nu apare nicio marca, niciun brand in link- ul trimis de dvastra

| Alverto a răspuns (pentru Sonia822):

Nu știu pentru că tu ai scris marcle, nu exista acest cuvânt în vocabularul limbii române laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt anume marci, ci telefoane antice care nu aveau acea functie.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu sunt marci, sunt modele de telefoane invechite care nu sunt capabile sa receptioneze canalele pentru mesaje difuzate de RO-ALERT.

| JicaContra a răspuns:

PRACTIC, nu sunt anumite marci, ci toate telefoanele destul de vechi SAU IEFTINE care nu au implementat sistemul respectiv

NU cred ca gasesti o lista cu telefoane pe piata care vor fi retrase, nu prea usor cel putin!

insa mie personal mi se pare corect, vine cutremuru', astia pot da alarma cateva minute pana ajunge la tine si tie nu iti chitaie telefonul ca e prea prost SI MORI!

| alexalx1234 a răspuns:

Tare bun e RO Alert ăla. Primești notificarea după ce se termină situația de urgență...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sonia822):

Uite, Dr. Raed Arafat are audiente, poti intreba personal:
miercuri, 12.00 – 14.00
Adresă: Piaţa Revoluţiei, nr.1 A, sector 1, Bucureşti
Telefon 021.312.25.47
Centrală 021.303.70.80
Fax: 021.313.71.55 / 021.264.86.46
E-mail: dsu@mai.gov.ro

| mastadont a răspuns (pentru Sonia822):

Pentru că nu se știe încă, legea va fi implementată cel mai devreme în decurs de un an.

| Gabigabyi a răspuns:

Nu cred ca sunt

| Sofer a răspuns:

Cu ce te încurcă Ro alert? Nu cred ca mai sunt telefoane comercializate fără ro alert.