Daca vrei o camera foarte buna in acest buget, iti recomand acesta:
https://www.emag.ro/......DK75SBBBM/
Calitativ, depaseste pe oricare telefon extrascump, aflat pe piata!
Redmi Note 7
Xiaomi Mi A2
Le găsești sub 200 €, cu condiția să le cumperi din pagini externe.
Emag, de ex are note 7 peste 1000 ron, când in alte țări același model nu ajunge la 175€.
Baftă.
Eu as merge pe Mi A2 Lite. Are capacitatea bateriei mai mare și în plus de asta, are mufă jack 3, 5 ce MI A2 nu are. La MI A2 redai audio printr-un cablu adaptor type C care strica calitatea AUDIO. Și cu adaptorul ăla face telefonul să pară și mai mare decât este. E foarte incomod. Și nu poți juca, asculta la căști și incărca telefonul în același timp. E aiurea MI A2.
Mi a 2 lite are o camera foto mizerabilă. Persoana ce întreabă vrea o cameră foto bună.
Note 7 din gama redmi are o cameră de 48 mpx.
Mi a 2 are 20 mpx.
Folosește IA.
Mi a2 lite e un terminal bun pentru cei ce nu vor cameră foto bună și caută un telefon cu dimensiuni moderate.
Redmi Note 7, are 48MP si un senzor foarte bun, in pretul lu eu zic ca este super
Huawei P smart 2019. Nu e camera asa calitativa, dar poți îmbunătății prin aplicația Snapseed. Nu poți cere ca totul sa fie perfect la banii ceruți. Dețin Huawei P smart 2019, eu sunt mulțumit
Ma intereseaza doar camera, nu cer totul.
Cauta în review eMAG, primul review cu cele mai multe apreceri. E review scris de mine. În comentarii am atașat link cu poze realizate cu Huawei P Smart 2019 fără Snapseed. Dacă vrei cu efecte Snapseed, după numele de pe eMAG ma găsești pe Facebook. Am acolo poze realizate cu Huawei P Smart 2019 + Snapseed în diferite locații.
Multumesc!
Huawei p smart, il are un prieten si e destul de ok la bani aia!