| Vali215 a întrebat:

Care telefoane pentru bugetul 800-900 de lei au cele mai bune camere? Vreau neaparat un telefon cu camera buna.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huawei P smart 2019. Nu e camera asa calitativa, dar poți îmbunătății prin aplicația Snapseed. Nu poți cere ca totul sa fie perfect la banii ceruți. Dețin Huawei P smart 2019, eu sunt mulțumit

| Cris1235 a răspuns:

Huawei P20, îl găsești la Altex.

| Constantin_Alexandru_1992 a răspuns:

Huawei p smart, il are un prieten si e destul de ok la bani aia!

| Vali215 explică (pentru anonim_4396):

Ma intereseaza doar camera, nu cer totul.

| Vali215 explică (pentru Cris1235):

Huawei P20 este peste buget, poate te referi la versiunea lite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vali215):

Cauta în review eMAG, primul review cu cele mai multe apreceri. E review scris de mine. În comentarii am atașat link cu poze realizate cu Huawei P Smart 2019 fără Snapseed. Dacă vrei cu efecte Snapseed, după numele de pe eMAG ma găsești pe Facebook. Am acolo poze realizate cu Huawei P Smart 2019 + Snapseed în diferite locații.

| Vali215 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!

Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei o camera foarte buna in acest buget, iti recomand acesta:
https://www.emag.ro/......DK75SBBBM/
Calitativ, depaseste pe oricare telefon extrascump, aflat pe piata!

| gelu1970 a răspuns:

Redmi Note 7
Xiaomi Mi A2
Le găsești sub 200 €, cu condiția să le cumperi din pagini externe.
Emag, de ex are note 7 peste 1000 ron, când in alte țări același model nu ajunge la 175€.
Baftă.

| Cris1235 a răspuns (pentru Vali215):

E la fel de buna. Dețin și sunt foarte mulțumită. Mai ales la zoom se comporta foarte bine și pozele sunt foarte clare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

Eu as merge pe Mi A2 Lite. Are capacitatea bateriei mai mare și în plus de asta, are mufă jack 3, 5 ce MI A2 nu are. La MI A2 redai audio printr-un cablu adaptor type C care strica calitatea AUDIO. Și cu adaptorul ăla face telefonul să pară și mai mare decât este. E foarte incomod. Și nu poți juca, asculta la căști și incărca telefonul în același timp. E aiurea MI A2.

| gelu1970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi a 2 lite are o camera foto mizerabilă. Persoana ce întreabă vrea o cameră foto bună.
Note 7 din gama redmi are o cameră de 48 mpx.
Mi a 2 are 20 mpx.
Folosește IA.
Mi a2 lite e un terminal bun pentru cei ce nu vor cameră foto bună și caută un telefon cu dimensiuni moderate.

| Bogdan70001 a răspuns:

Redmi Note 7, are 48MP si un senzor foarte bun, in pretul lu eu zic ca este super