Pot face rau. Am in vedere ca iti strica somnul daca nu e pe silence. Orice notificare te poate trezi, sau un telefon iti poate crea panica... daca te suna careva in toiul noptii. Cam asta cred eu ca ar fi problemele.
Ce rau sa iti faca? nu iti face niciun rau decat daca doamne fereste bubuie bateria in rest nicio problema nu se poate intampla daca dormi cu el in mana
Eh cred ca stii și tu povestea cu radiațiile către creier, inima, radiațiile 5G
Rau nu poate sa iti face decat sa ii faci tu lui , ba sa iti cada pe jos (daca ai covor e salvat, daca e direct cu parchetul/gresia atunci poate sa se loveasca), sa dormi pe el si sa accesezi anumite aplicatii cat si agenda telefonica sa dai din greseala un telefon cuiva, asta daca nu ai parola. Si cu parola se poate din greseala sa se formeze numarul de urgenta 112 (am patit-o desi m-am trezit in momentul pana sa dau apelul ) ori sa iti cada direct pe fata .
Oricum se recomanda sa nu se doarma cu telefonul in camera, langa pat, deoarece transmit radiatii, asa tot incearca matusa mea sa ma convinga desi cu el adorm mai rapid si nici fanfara militara nu ma mai trezeste apoi. Oricum eu mereu il am pe silent pe timpul noptii sa nu aud nicio notificare de la Facebook, mail sau cineva care are chef de vorba la miez de noapte .
Eu nu aud absolut nimic in timp ce dorm asa ca nu trebuie sa imi pun niciodata telefonul pe silent! Din cate stiu de la mama nu am umblat pe telefon in timp ce dormeam dar era cat pe ce sa il scap! Pur si simplu NU imi amintesc sa fi adormit cu el in mana.
Nu trebuie sa umbli tu in timpul somnului, ci cand dormi si cum iti scapa din mana, stai pe el, se tasteaza, se poate deschide. Cand te fura somnul, normal ca nu mai stii cum ai dormit cu el.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: