anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti, iphone 7 va fi cu mult mai bun fata de 6/6s? Si la ce pret credeti ca va fi iphone 6 prin decembrie?

19 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

N-o sa fie cu mult mai bun... Zic eu ca va avea cateva functii mai multe si cam atat.
Pretul undeva ca si iph 5s acum 2-3 luni pe la 1400 RON.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are cum sa fie mult prea bun pentru ca apoi la urmatoarea generatie nu o sa mai aiba cam ce sa adauge happy

| Zaygon a răspuns:

E iphone. Telefon de fita cu customizare redusa. Tefon pentru mediocrii care si asa nu folosesc mai mult de fb, whatapp si instagram, poate si putin browsing si apelare.

| Alejay a răspuns:

De cativa ani Apple lanseaza acelasi telefon cu minore schimbari, care tin de specificatii, ei se bazeaza mai mult pe noi functii pe care numai noul model il are.
Tine minte ca de la Iphone 5 pana la 6s toate au avut 1GB de ram, dabea pe la 6s s-a trecut la 2 GB de ram.
Se misca incet la specificatii, ecosistemul este avantajul lor, care este fluid si nu are blocaje gen android, dar ai acelasi meniu aceeasi interfata cu cei zeci de milioane de utilizatori...

| Clorox a răspuns (pentru Zaygon):

Te inseli, Iphone are componente foarte bune, si exclude faptul ca e de fite OK?
Daca cei care spun ca e prost atunci de ce toate celebritatile au Iphone?
Nu este prost, este chiar foarte bun, dar n-ai ce face daca unii nu au bani de el!

Poate putin mai bun!
Dar o sa fie foarte scump!
Peste 3000 lei sigur, daca nu chiar mai mult!

| Zaygon a răspuns (pentru Clorox):

Componente foarte bune facute de altii laughing E de fite in proportie de 98%. Prea putini au iphone si stiu sa il foloseasca la maxim.
Care celebritati? Hai enumara-mi cateva ca sa stiu la ce clasa sociala te referi.
Mai degraba ai bani si nu stii pe ce sa ii cheltui sau sunt copii aia de bani gata care au din banii tatalui si a mamei; se dau mari cu banii care nu sunt de fapt ai lor.

Si inca o chestie. Romanul nostru pe langa ca e prost e si fudul ca isi cumpara versiunea normala de 16GB si dupa se plange ca nu are unde sa isi mai puna pozele.

Nu conteaza, este ca telefonul este printre cele mai bune telefoane si este cel mai popular?!
Apropo, poftim draguta https://www.google.ro/......ps?/search

Felicitari, o poza plina de mediocrii care nu folosesc mai mult de 10% din capacitatea creierului si poate nici atat. Efect de turna ce pot sa zic. Probabil esti si tu un copil de ala de bani gata care i-a luat ai lui iphone si acum vai cine ii el. Sunt student la Calculatoare si stiu ce inseamna a folosi un device la putere maxima nu doar sa faci niste poze si sa le pui pe insta/Facebook.

| Clorox a răspuns:

Zaygon: Nu, nu sunt de bani gata! Dar zic asa ca nu suport cand spuneti ca nu este bun, daca ''Mediocrii'' aia nu stiu sa-l foloseasca asta nu inseamna ca nu este un smartphone puternic!

Puternic poate dar nu. Crede-ma ca are fratele meu iphone 4s si face lag si nu e la ultima versiune de ios. Deci degeaba vine unu si se bate cu caramida in piept ca iphonul nu face lag ca nu il cred. Da sunt si rajnite cu Android de 300-400 lei care au memorie ram putina si procesor de 2 lei si normal ca nu merg. Dar adevarul e ca iphonul e supra evaluat. Si cam in general tot ce e de la Apple e asa ceva. Un singur lucru imi place la Apple; bateria la macbook air. Nu se justifica pretul asa mare.

Nu ma refeream la gioartele de 3G sau 4\s sau 5!
Eu vorbesc de 5s in sus! Si n-ai cum sa imi spui ca iphone 6s nu este bun!

Dar spune-mi ce pot sa fac cu el? Sa trimit poze de pe el nu pot. Nu mai spun de muzica. Am bluetooth si nu pot decat sa ma leg la boxe externe si handfreeuri. Camerele de la Sony sunt mult mai bune. IOS-ul e groaznic. Nu pot sa il customizez deloc. La toti e la fel. Telefonul ar trebui sa ti-l poti customiza dupa cum esti tu, ca doar de aia e personal si am arunc o gramada de bani pe el.
Si cum am zis si mai sus, nu ai nevoie de prea mult creier ca sa il folosesti. Acealsi ringtone, aceeasi interfata, aceleasi oite.

P.S. Iphone 6s este abia pe 7 in antutu.
Si daca nu iti convin testele in aplicatii de genu iti spun sincer ca la capitolul conectivitate e groaznic(sa il ia dracu de itunes).

Am spus ca sunt printre cele mai bune telefoane, nu ca este cel mai bun telefon din lume, nici eu nu sunt fan Apple, dar daca nu iti place ceva nu inseamna ca nu e bun!
Si la capitolul customizare: D-aia s-au inventat telefoanele Android!
Nu spun ca sunt proaste, vreau sa-mi un LG G4, si as fi putut sa imi iau iphone, dar neah! Nici mie nu imi place!

Pai faza e ca nu doar androidul ar trebui sa suporte customizarea. Degeaba faci un sistem inchis care nu iti permite mai nimic.

Asta este treaba lor, nu poti face nimic!
Cum eu vreau sa inceteze razboaiele, nu inceteaza ca asa vreau eu, totul tine de ei! Tu nu poti face nimic!

Ba din contra. Poti sa ii faci sa isi schimbe politica. Oamenii mediocrii i-au facut faimosi asa ca tot ei ii pot da jos. In fine, astea deja sunt alte disctutii.

Dar stii ce zic, degeaba vreau doar eu daca restul lumii nu da importanta!